Hulp bij gokverslaving

check
 Wij zijn een erkende 
 GGZ-instelling
 met WTZa-vergunning
Hulp bij gokverslaving

Heb jij hulp nodig bij gokverslaving?

Gokken kan voor de één af en toe een leuke bezigheid zijn, maar voor de ander kan het uitgroeien tot een gokverslaving die zijn of haar leven volledig overneemt. Wanneer je te maken hebt met een gokverslaving kan dit zorgen voor problemen op het gebied van je financiën, relaties en mentale gezondheid. Heb jij een probleem met gokken en wil je hulp bij gokverslaving? Neem dan contact op met ons team van professionals en ervaringsdeskundigen. Zij helpen je graag. 

 

Wanneer je de controle bent verloren over jouw gokgedrag

Een gokverslaving sluipt vaak ongevraagd en langzaam je leven in. In eerste instantie is het allemaal heel onschuldig en ervaar je geen problemen. Maar wat als het je niet meer lukt om te stoppen en je compleet geobsedeerd bent door gokken. Ben jij een echte gokker? Denk je continu aan je volgende gok? En weet je zeker dat als je de volgende keer verliest, je direct stopt? Herkenbaar? Zo kan er een vicieuze cirkel ontstaan die verslaving heet. Met de professionele hulp bij gokverslaving van Connection SGGZ kan jij deze neerwaartse spiraal doorbreken.

 

Onze behandeling gokverslaving is altijd maatwerk

Tijdens onze professionele behandeling bij gokverslaving sta jij centraal. Deze begint met een intake. Hierin bespreken we samen je situatie en kijken we naar jouw biologische, psychologische en sociale factoren die invloed hebben op je gokgedrag. Zo kun je te maken hebben met onderliggende problematiek die ten grondslag kan liggen aan je gokverslaving. Ook kunnen erfelijke factoren invloed hebben op jouw gedrag. Na de intake start je met je behandelplan. Dit passen we aan als het nodig is voor jou en we laten je pas weer los als jij de controle terug hebt over je gokgedrag.

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg

 • Vergoed door zorgverzekeraar
 • Privé betalen ook mogelijk
 • Geen lange wachttijden 
 • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
 • Bewezen effectieve behandelingen
 • Inclusief een nazorgtraject op maat
 • Een uitstekend familieprogramma
 • In Nederland en Zuid-Afrika

Heb je hulp nodig?

Aanmelden

Duurzaam herstellen van een verslaving

Onze behandeling is helemaal gebaseerd op jouw duurzame herstel van een gokverslaving. Dit vraagt verschillende vormen van begeleiding en daarom bestaat ons team uit artsen, psychiaters, psychologen, coaches en ervaringsdeskundigen. Samen geven ze jou de ondersteuning die je nu nodig hebt. Ze begeleiden en motiveren je naar een leven zonder verslaving. 

 

Zet vandaag de eerste stap: vraag hulp bij gokproblemen 

Toegeven dat je de controle over je gokgedrag bent kwijtgeraakt en dat je hulp nodig hebt, is moeilijk. Het is de eerste stap die alleen jij kunt zetten. Door jouw gokprobleem aan te pakken, kun jij jezelf bevrijden van de schaamte en de eenzaamheid die hier vaak bij hoort. Wil jij stoppen met gokken? Ben je klaar om deze eerste stap te zetten? Neem dan contact op met Connection SGGZ voor hulp bij gokverslaving.

Ik wil advies

"Wij zijn er ook voor vragen en advies. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op."

Contact opnemen
Heb je hulp nodig? Vul dan het contactformulier in:
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.

Veelgestelde vragen over Hulp bij Gokverslaving

Onze behandeling gokverslaving wordt vergoed
Omdat Connection SGGZ in het bezit is van een WTZa vergunning en omdat iedere Nederlander verzekerd is voor Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg worden al onze behandelingen vergoed door jouw zorgverzekeraar. Omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op persoonlijke en specialistische gezondheidszorg vragen wij geen eigen bijdrage voor de behandeling.

Bijkomende kosten
Voor eigen rekening zijn de ticket- en comfortkosten. Deze zijn afhankelijk van de locatie van je behandeling en vind je terug op onze pagina over kosten en vergoedingen. Wat we verder van jou vragen is de bereidwilligheid en jouw volledige inzet om de verslaving aan te pakken. Neem vandaag nog contact met ons op. Bel: 040 303 5023 en maak een afspraak voor een intake.

Maatwerk
Als jij je aanmeldt bij Connection SGGZ voor hulp bij een gokverslaving, dan heb je de belangrijkste stap al gezet. Vanaf dat moment gaan we samen voor een leven zonder verslaving. Ons behandelplan is altijd maatwerk en onze hulp bieden we je zo lang aan als jij dit nodig hebt. 

Professioneel team 
Onze specialisten hebben veel ervaring met gokverslaving en begrijpen als geen ander wat je nodig hebt. Tijdens de intake brengen we je behoeften en mate van verslaving in kaart. Vervolgens kun je starten met je behandeling. Onze professionals: artsen, psychiaters, psychologen en ervaringsdeskundigen zijn er voor jou.

Bel ons bij vragen
Gokverslaving is een ernstig probleem dat om professionele begeleiding vraagt. Je moet je leven weer opnieuw oppakken, maar nu zonder gokken. Wij helpen je hierbij. Bel 040 303 5023 als je vragen hebt en een intake wilt afspreken.

Maak het bespreekbaar
Als je denkt dat iemand die je kent een gokprobleem heeft, is het belangrijk om op een zorgzame en ondersteunende manier te handelen. Een paar tips hiervoor zijn:

 1. Praat met de persoon: Begin met een open en eerlijk gesprek en laat de persoon weten dat je je zorgen maakt over hun gokgedrag. Probeer niet te veroordelend te zijn en laat weten dat je er voor hem of haar bent.  
 2. Stel grenzen: Als de persoon niet openstaat voor hulp en weigert zijn of haar gedrag te veranderen, dan is het belangrijk om je eigen grenzen te stellen. Dit kan betekenen dat je niet langer financiële hulp biedt of dat je minder tijd met hem of haar doorbrengt als gevolg van het gokgedrag.
 3. Moedig de persoon aan om hulp te zoeken: Help bij het zoeken naar de juiste hulp en motiveer hem of haar om actie te ondernemen.
 4. Bied steun: Het kan moeilijk zijn voor iemand om hulp te zoeken voor hun gokverslaving, dus wees geduldig en bied steun aan. Luister naar het verhaal en laat weten dat je er altijd voor hem of haar bent, ongeacht wat er gebeurt.

Ondersteun waar mogelijk
Het is belangrijk om te onthouden dat je de persoon niet kunt dwingen om hulp te zoeken. Uiteindelijk is het aan hen om de beslissing te nemen om hun gokgedrag aan te pakken. Jouw rol is om te helpen en te ondersteunen waar mogelijk.

Connection SGGZ is er ook voor jou
Wij zijn er voor de persoon die te maken heeft met een gokverslaving, maar ook voor jou als naaste. Wij hebben een familieprogramma en bieden jou ook de ondersteuning die je nodig hebt. Heb je vragen en maak jij je zorgen? Bel: 040 303 5023 en deel je verhaal met ons.

Persoonlijk
De oorzaak waarom je gokverslaafd wordt, is voor iedereen anders. Daarom biedt Connection SGGZ een persoonlijk, op maat gemaakt behandelplan aan wanneer je te maken hebt met een gokverslaving. In onze afkickkliniek kunnen we jou een klinische en ambulante behandeling aanbieden. Ook bieden wij de mogelijkheid om een nazorgtraject te volgen. Bel: 040 303 5023 als jij vragen hebt over een behandeling voor gokverslaving.