check
 Wij zijn een erkende 
 GGZ-instelling
 met WTZa-vergunning
Ben ik een alcoholist?

Doe onze online zelftest!

Stel jij jezelf weleens de vraag: ‘Drink ik te veel?’ of: ‘Ben ik een alcoholist?’. Zeggen mensen om je heen dat je te veel drinkt? Ervaar je problemen door je alcoholgebruik? Lastige vragen waarop het antwoord soms heel confronterend kan zijn. Deze zelftest voor alcohol geeft je inzicht in jouw drankgebruik. Heb je hier twijfels over? Neem dan contact op met ons team. Zij luisteren naar jouw verhaal en kunnen je het advies geven dat je nu nodig hebt.

 

Direct en anoniem antwoord

Binnen enkele minuten geeft deze test je inzicht in wat jouw risico op alcoholverslaving is. We snappen dat dit onderwerp gevoelig ligt en dat je niet wilt dat jouw persoonlijke informatie of antwoorden over jouw alcoholinname zichtbaar zijn voor anderen. Daarom is het goed om te weten dat je deze alcohol-zelftest anoniem invult. Aan het einde van de korte vragenlijst krijg je jouw resultaten direct te zien. Daarnaast is er een mogelijkheid om jouw uitslag per mail te ontvangen.

Test nu jouw alcoholgebruik

Doe de zelftest en krijg meer inzicht in jouw alcoholgebruik.

Zelftest alcohol

Stap van 10

Maak de volgende zin af. Ik drink:

Selecteer een antwoord om door te gaan

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Geen eigen bijdrage voor behandeling
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland en Zuid-Afrika

Heb je hulp nodig?

Aanmelden

Inzicht geven of een diagnose stellen?

Deze zelftest geeft je inzicht in jouw drankgebruik en biedt je de mogelijkheid om hulp in te schakelen als jij deze nodig hebt. Want de grens tussen gezellig drinken en overmatig drankgebruik is soms vaag. Daarom kan het onduidelijk zijn of er sprake is van een alcoholprobleem. De test is niet bedoeld om zelf een diagnose te stellen. Maak jij je zorgen na het lezen van jouw uitslag? Wacht dan niet en neem contact op met ons team. Zij begrijpen als geen ander hoe jij je nu voelt.  

 

Zorg op maat 

Ons team biedt professionele zorg die helemaal is afgestemd op jouw situatie wanneer je te maken hebt met verslaving. Daarnaast kan er misschien meer aan de hand zijn en is onderliggende problematiek de oorzaak van je drankgebruik. Ook hier hebben wij aandacht voor in onze behandeling. Zo werken we samen aan jouw duurzame herstel.

Heb je hulp nodig? Vul dan het contactformulier in:
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.