ZorgkaartNederland

check
 Wij zijn een erkende 
 GGZ-instelling
 met WTZa-vergunning
ZorgkaartNederland

Ontdek de kracht van ervaringen bij Connection SGGZ

ZorgkaartNederland is een krachtig en onafhankelijk ervaringsplatform in de zorg waarop jij de waardering en ervaringen van cliënten kan bekijken. Wij zijn trots op de waardering en cijfers die onze cliënten onze kwaliteit en betrouwbare verslavingszorg geven. Laat het je inspireren om de voor jou passende keuze te maken wanneer je duurzaam wilt herstellen van verslaving.

Wat is ZorgkaartNederland?

ZorgkaartNederland is een gids bij het kiezen van de juiste zorgverlener. Dit initiatief van Patiëntenfederatie Nederland biedt onafhankelijke keuze-informatie waarmee jij als cliënt een stem en invloed krijgt. Of je nu regelmatig of af en toe zorg nodig hebt, bij ZorgkaartNederland staat jouw zorgervaring centraal.

Onze cliëntervaringen in cijfers op ZorgkaartNederland

Wil je de kracht van ervaringen zelf ervaren? Bezoek ZorgkaartNederland en ontdek de vele waarderingen van onze cliënten.

Zorgkaart Nederland

Review ZorgkaartNederland Connection SGGZ

met gemiddeld een 8,9

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Geen eigen bijdrage voor behandeling
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland en Zuid-Afrika

Kwaliteit als hoofddoel

Bij Connection SGGZ draait alles om kwaliteit. We hechten dan ook veel waarde aan de ervaringen en meningen van onze cliënten. Deze vormen een cruciale bron van inzicht voor ons team van professionals en ervaringsdeskundigen. En mede op basis hiervan werken we continu en systematisch aan het verbeteren van onze zorg. Het maakt ons dankbaar dat wij onze toewijding, expertise en kwaliteit terugzien in onze cliëntervaringen.

Jouw ervaring telt

Bij Connection SGGZ moedigen we jou aan om jouw ervaringen te delen. Zo kan jij anderen helpen bij het maken van de juiste keuze als het gaat om persoonlijke verslavingszorg. Heb jij vragen over de kwaliteit die wij bieden op het gebied van behandelingen? Neem dan contact op met ons team. Zij geven je graag het advies dat je nu nodig hebt. 

Adviesgesprek

Meld je hier aan
Heb je hulp nodig? Vul dan het contactformulier in:
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.