Missie & Visie
check 
 Wij zijn een erkende 
 GGZ-instelling
 met WTZi-Vergunning

Connection SGGZ

Wij zijn een specialistische GGZ-instelling met een eigen identiteit. Door onze unieke werkwijze bieden wij onderscheidend vermogen in de verslavingszorg. Door middel van een persoonlijke en effectieve behandeling bieden wij onze cliënten een betere kwaliteit van leven, met als doel een duurzaam herstel. Wij zijn als specialistische zorginstelling positief ingesteld en zorgen er samen met de cliënt dat mensen weer in hun kracht komen te staan.
 

Missie

Connection SGGZ heeft als missie om zoveel mogelijk mensen te helpen waarbij de cliënt en de kwaliteit van zorg altijd centraal staan. Wij bieden een totaalbehandeling op maat waarbij er naast het aanpakken van de verslaving ook veel aandacht wordt besteed aan de onderliggende problematiek en bijkomende problemen van een verslaving. Kwaliteit, in de breedste zin van het woord, is het sleutelbegrip in al onze behandelingen.
 

Visie

Connection SGGZ wil uitgroeien tot een landelijk centrum waar specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ) op een persoonlijke en betrokken wijze wordt geboden. Een laagdrempelige zorginstelling waar je altijd terecht kunt voor je verslaving en onderliggende problematiek, dat is wie we willen zijn.
 
De gewenste uitkomsten van de zorg die wij bieden zal hierbij altijd centraal staan. Er dient een optimale verhouding te zijn tussen de te bereiken waarden en de absolute voorwaarden, waaraan voldaan moet worden.
 
Connection SGGZ is zich er als toegelaten zorginstelling van bewust dat zij een maatschappelijk belang heeft. Het is onze ambitie om bij te dragen aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg in Nederland. Al onze behandelingen zijn daarom effectief, doelmatig, cliëntvriendelijk en toegankelijk.
 
Daarnaast willen wij graag samenwerken. Wij weten dat de kwaliteit van samenwerkingsverbanden tussen verschillende zorgorganisaties bepalend is voor het succes van de zorg. Keten-denken, keten-afspraken en trajectbeheer zijn daarom onderdeel van onze visie.

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Geen eigen bijdrage voor behandeling
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland & Zuid-Afrika
"Ik wist niet meer dat het leven zo mooi kon zijn. Zonder hulp had ik het nooit gered!"
Neem contact met ons op
Naam: is verplicht.
Woonplaats: is verplicht.
Telefoonnummer: is verplicht.
Bericht: is verplicht.