Over Connection SGGZ

check
 Wij zijn een erkende 
 GGZ-instelling
 met WTZa-vergunning
 
 
 
 
Over Connection SGGZ

Kwalitatief hoogwaardige specialistische zorg

Bij Connection SGGZ staat de kwaliteit van zorg altijd centraal. Kwaliteit is het sleutelbegrip in al onze behandelingen en een effectieve behandeling op maat is ons belangrijkste uitgangspunt. Naast onze eigen unieke werkwijze wordt er volgens de richtlijnen van meetbare kwaliteitsnormen behandelt en voldoen wij aan alle kwaliteitseisen van de Nederlandse wet- en regelgeving.

 

Vergoed door de zorgverzekeraar

Omdat Connection SGGZ in het bezit is van een WTZa vergunning en omdat iedere Nederland verzekerd is voor Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg worden al onze behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar. Omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op persoonlijke en specialistische gezondheidszorg vragen wij geen eigen bijdrage voor de behandeling. Comfortkosten zijn wel van toepassing en de kosten voor het ticket naar Zuid-Afrika komen voor eigen rekening. Het enige dat wij vragen van onze cliënten is de bereidwilligheid om de verslaving aan te pakken met een volledige inzet.
 

Breed behandelaanbod

Om er voor te zorgen dat Connection SGGZ haar cliënten altijd een passend aanbod kan doen waarbij de behandeling aansluit op de individuele zorgbehoefte hebben wij een breed behandelaanbod met verschillende behandelintensiteiten. Ons behandelaanbod bestaat uit ambulante behandelingen op onze locaties in Eindhoven of een 7-weekse klinische behandeling op locatie in Meerlo of in Zuid-Afrika. Daarnaast bieden wij een uitstekend familieprogramma en een intensief nazorgtraject als vast onderdeel van de behandeling.
 

Onze aanpak

Door onze wijze van behandelen beperken we ons niet alleen tot het aanpakken van de verslaving. Ook besteden we veel aandacht aan het aanpassen van het gedrag en de manier van denken, het benoemen en het verhelpen van de onderliggende problematiek en het aanpakken van de bijkomende problemen van de verslaving.
 

Een betere kwaliteit van leven

Iedereen die verslaafd is, verdient een betere kwaliteit van leven. Samen met de cliënt pakken we de problemen aan om te komen tot een blijvend herstel. Door een combinatie van onze specialistische behandeling en de bereidwilligheid om te stoppen is herstellen van een verslaving wel degelijk mogelijk.

Waarom Connection SGGZ?

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Geen eigen bijdrage voor behandeling
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland en Zuid-Afrika

Ik wil hulp

Aanmelden

Heb je hulp nodig?

Aarzel dan niet en vul onderstaand formulier in. Een van onze gespecialiseerde medewerkers neemt snel contact met je op!
Contactformulier
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.