Kwaliteit

check
 Wij zijn een erkende 
 GGZ-instelling
 met WTZa-vergunning
 
 
Kwaliteit

Kwaliteit en vertrouwen

Vanaf het eerste contact staat de cliënt bij ons centraal. Wij begrijpen dat jij over een - hoge - drempel heen hebt moeten stappen om een verslavingskliniek om hulp te vragen. Vanaf moment één zullen we er dan ook alles aan doen om jou je op gemak te laten voelen. Op die manier bouwen we langzaam een vertrouwensrelatie op, zodat je weet dat je op ons kunt vertrouwen. Daarnaast bieden we natuurlijk professionele begeleiding van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om een ambulante behandeling in onze klinieken in Eindhoven of Utrecht, of een klinische behandeling in Meerlo of in onze inspirerende kliniek in Zuid-Afrika, wij staan voor je klaar!

Erkende kwaliteitsinstelling

Wij zijn als zorginstelling toegelaten door het Ministerie van Volksgezondheid en Sport en zijn in het bezit van een WTZa-vergunning. Zodoende zijn we een erkende en professionele GGZ-instelling. Dit is goed om te weten, want hierdoor worden onze behandelingen ook vergoed door de zorgverzekeraar. Maar we doen meer om onze kwaliteit te borgen. Zo hebben we onze kwaliteit vastgelegd in een statuut, waarin je meer informatie kunt vinden over ons zorgaanbod, beroepsrichtlijnen, omgang met gegevens etc. Download hier het kwaliteitsstatuut. Daarnaast hebben we de procedure voor het verkrijgen van een HKZ-certificaat in gang gezet. Bij een HKZ-certificatie toetst een externe certificerende instelling of het kwaliteitssysteem van een instelling voldoet aan de vooraf vastgestelde normen. Zo zijn we bij Connection SGGZ continu bezig met borging van de kwaliteit.

Informatie behandelen wij vertrouwelijk

Alle informatie die cliënten met ons delen wordt natuurlijk vertrouwelijk behandeld. Daar gaan wij zeer secuur mee om. Hetzelfde geldt voor de persoonsgegevens; we houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Informatie wordt alleen gedeeld met toestemming van de cliënt. Het uitgangspunt van onze behandelaars is altijd dat informatie in vertrouwen wordt behandeld en enkel wordt gedeeld met instemming van de cliënt. Heb jij vragen over de kwaliteit die wij bieden op het gebied van behandeling of over de manier waarop wij met jouw gegevens omgaan? Neem dan contact op. Onze betrokken medewerkers staan je graag te woord.

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg?

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Geen eigen bijdrage voor behandeling
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland en Zuid-Afrika

Ik heb hulp nodig!

Contact

Heb je hulp nodig?

Aarzel dan niet en vul onderstaand formulier in. Een van onze gespecialiseerde medewerkers neemt snel contact met je op!
Contactformulier
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.