Afkickkliniek Meerlo

"Op Landgoed Kortenbos in Meerlo ligt onze nieuwe afkickkliniek."
Afkickkliniek Meerlo

Kliniekopname Landgoed Kortenbos

Wanneer tijdens de intake blijkt dat een klinische behandeling in Nederland het best passende traject is, dan bieden we deze mogelijkheid in onze afkickkliniek in Meerlo. De verslavingskliniek is gelegen op een inspirerende locatie waar je je volledig kan focussen op je behandeling. Landgoed Kortenbos ligt midden in de natuur in Noord-Limburg.

 

Het team van de kliniek

In onze afkickkliniek in Meerlo zal een gepassioneerd multidisciplinair team voor je klaar staan om jou persoonlijke zorg te bieden. Onze specialisten hebben veel ervaring met verslaving en begrijpen als geen ander wat je nodig hebt. Het team zal bestaan onder andere uit artsen, psychiaters, een GZ-psycholoog, een verpleegkundig specialist GGZ, meerdere psychologen, sociotherapeuten, verpleegkundigen, hertselcoaches en ervaringsdeskundigen. 

 

Behandeling afkickkliniek 

Een kliniekopname in Meerlo duurt gemiddeld 6 tot 10 weken. Je volgt een intensief behandeltraject bestaande uit groeps- en individuele therapie. Wij behandelen volgens bewezen effectieve methodes en besteden naast het aanpakken van de verslaving ook veel aandacht aan de onderliggende problematiek. Bovendien weten we bij Connection SGGZ dat na de klinische opname een passend nazorgtraject noodzakelijk is. Wij staan daarom voor je klaar zodat we de behandeling kunnen voortzetten om aansluitend re-integratie mogelijk te maken. 

Ontspanning

De behandeling in onze kliniek in Meerlo is erg intensief en kan confronterend zijn. Daarom is er ook veel aandacht voor sport- en beweging onder begeleiding van onze sport en leefstijl coach. Ook is er naast de therapiesessies ruimte voor ontspanning. Buiten de therapietijd kun je bijvoorbeeld in het weekend gebruik maken van het zwembad en is er ruimte voor allerlei activiteiten of geniet je in alle rust van het landelijke uitzicht.

Kliniek Meerlo kosten

Omdat we een erkende GGZ-instelling zijn en beschikken over een WTZa-vergunning, worden al onze behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar. We vinden dat iedereen recht heeft op specialistische en persoonlijk zorg en daarom vragen we geen eigen bijdrage voor de behandeling. Je betaalt enkel een zelfstandige bijdrage van €2750,- gericht op comfort.

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Privé betalen ook mogelijk
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland en Zuid-Afrika
Contactformulier - Stel hier je vragen!
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.