Afkickkliniek in Meerlo
"Op Landgoed Kortenbos in Meerlo ligt onze nieuwe afkickkliniek"

Kliniek Connection SGGZ - Landgoed Kortenbos

Kliniekopname Landgoed Kortenbos

Wanneer tijdens de intake blijkt dat een klinische behandeling in Nederland het best passende traject is, dan bieden we deze mogelijkheid in onze afkickkliniek in Meerlo. De verslavingskliniek is gelegen op een inspirerende locatie waar je je volledig kan focussen op je behandeling. Landgoed Kortenbos ligt midden in de natuur in Noord-Limburg.

 

Het team van de kliniek

In onze afkickkliniek in Meerlo zal een gepassioneerd multidisciplinair team voor je klaar staan om jou persoonlijke zorg te bieden. Onze specialisten hebben veel ervaring met verslaving en begrijpen als geen ander wat je nodig hebt. Het team zal bestaan uit onder andere uit artsen, psychiaters, een GZ-psycholoog, meerdere psychologen, sociotherapeuten, verpleegkundigen, coaches en ervaringsdeskundigen. Wil je bij ons komen werken? Bekijk dan onze vacatures!

 

Behandeling afkickkliniek 

Een kliniekopname in Meerlo duurt gemiddeld 6 tot 10 weken. Je volgt een intensief behandeltraject bestaande uit groeps- en individuele therapie. We behandelen hier volgens bewezen effectieve methodes en besteden naast het aanpakken van de verslaving ook veel aandacht aan de onderliggende problematiek. Bovendien weten we bij Connection SGGZ dat na de klinische opname een passend nazorgtraject noodzakelijk is. We staan daarom voor je klaar zodat we de behandeling kunnen voortzetten om aansluitend re-integratie mogelijk te maken. 

Ontspanning

De behandeling in onze kliniek in Meerlo is erg intensief en kan confronterend zijn. Daarom is er naast de therapiesessies ook ruimte voor ontspanning. Buiten de therapietijd kun je gebruik maken van het zwembad en de sportschool of geniet je van het landelijke uitzicht.

Kliniek Meerlo kosten

Omdat we een erkende GGZ-instelling zijn en beschikken over een WTZI-vergunning, worden al onze behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar. We vinden dat iedereen recht heeft op specialistische en persoonlijk zorg en daarom vragen we geen eigen bijdrage voor de behandeling. Je betaalt enkel een zelfstandige bijdrage van €1750,- gericht op comfort.

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Geen eigen bijdrage voor behandeling
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland & Zuid Afrika
Contactformulier - Stel hier je vragen!
Naam: is verplicht.
Woonplaats: is verplicht.
Telefoonnummer: is verplicht.
Bericht: is verplicht.