check
 Wij zijn een erkende 
 GGZ-instelling
 met WTZa-Vergunning
Afkickkliniek Zuid-Afrika kosten
Wanneer je te kampen hebt met een verslaving en je wil hier vanaf, behoort een klinische behandeling tot de mogelijkheden. Connection SGGZ Verslavingszorg beschikt over een afkickkliniek in Zuid-Afrika waarvan de kosten worden vergoed door je zorgverzekeraar.

Alleen ticket- en comfortkosten

Misschien vraag je jezelf af hoe je ooit van je verslaving gaat afkomen. Want niet alleen de afhankelijkheid van een verslaving, maar ook alle problemen die daaruit zijn voortgekomen kunnen je wanhopig maken. Het kan zijn dat je vrienden en familie niks meer met je te maken willen hebben of dat je door je verslaving inmiddels hoge schulden hebt. In een andere omgeving krijg je de kans om de processen die je verslaving in stand houden, helemaal om te gooien. Zoek je professionele hulp en lijkt een andere omgeving je het beste? Dan kan onze afkickkliniek in Zuid-Afrika waar alleen kosten voor een ticket en comfort van toepassing zijn, een uitkomst bieden.

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Geen eigen bijdrage voor behandeling
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland & Zuid Afrika

Behandeling afkickkliniek Zuid-Afrika

Verslaving komt in bepaalde families meer voor dan in andere, erfelijke factoren dragen bij aan het risico op verslaving. Dit geldt ook voor omgevingsfactoren – hoe ben je opgevoed? - en of je bijvoorbeeld psychische problemen hebt of een angststoornis, depressie of ADHD. Bij SGGZ Connection hanteren we effectieve behandelmethodes en besteden we veel aandacht aan de onderliggende problematiek. De behandelingen in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika zijn tegen geringe kosten, aangezien je zorgverzekering het verblijf vergoedt. Alleen de ticketkosten zijn voor eigen rekening. Neem contact op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden die we bieden in onze kliniek in Zuid-Afrika.