Info Bibliotheek
check
 Wij zijn een erkende 
 GGZ-instelling
 met WTZi-Vergunning
 
 

Info bibliotheek voor actuele berichtgeving

Van ‘Wat is een verslaving? en ‘Ben ik verslaafd?, tot aan onze klachtenregeling en de uitsluitingscriteria; je vindt het allemaal terug in onze info bibliotheek. We vullen de informatie bibliotheek regelmatig aan met actuele berichtgeving, bijvoorbeeld met nieuws over ons Corona beleid. De info bibliotheek verstrekt op een duidelijk manier inlichtingen over alles wat met verslavingen, de klinieken en behandelingen van Connection SGGZ te maken heeft.

Connection SGGZ Verslavingszorg

Waar staat Connection SGGZ Verslavingszorg eigenlijk voor, wat is onze missie? Bij ons staat voorop dat iedereen die verslaafd is een betere kwaliteit van leven verdient. De kwaliteit van onze zorg staat altijd centraal. Dit vertalen wij door naar al onze behandelingen, die we op maat aanmeten, rekening houdend met de wensen van de cliënt. Het enige dat wij vragen van onze cliënten is de bereidwilligheid om de verslaving aan te pakken met een volledige inzet. Door de combinatie van onze specialistische behandelingen en de bereidwilligheid om te stoppen, is herstellen van een verslaving wel degelijk mogelijk. Zo werken we samen aan een leven zonder verslaving.

Leest voor meer achtergrondinformatie en FAQ’s verder in deze info bibliotheek. Mocht je de gewenste inlichtingen niet kunnen vinden, aarzel dan niet om contact op te nemen via 040-3035023 of het contactformulier.

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg?

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Geen eigen bijdrage voor behandeling
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland & Zuid-Afrika

Heb je hulp nodig?

Aarzel dan niet en vul onderstaand formulier in. Een van onze gespecialiseerde medewerkers neemt snel contact met je op!
Contactformulier
Naam: is verplicht.
Woonplaats: is verplicht.
Telefoonnummer: is verplicht.
Bericht: is verplicht.