Voor verwijzers

Beste Collega,
 
Wanneer uw cliënt hulp nodig heeft bij een verslaving dan staan wij altijd voor uw cliënt klaar. Wij bieden professionele hulp bij een verslaving op een persoonlijk en betrokken wijze.
 
Voor een officiële verwijzing vragen wij u om onderstaand contactformulier in te vullen zodat wij binnen 1 werkdag contact op kunnen nemen met uw cliënt voor een telefonische kennismaking en screening. Wanneer de hulpvraag naar verwachting aansluit bij ons behandelaanbod dan wordt uw cliënt uitgenodigd voor een intakegesprek. Hiervoor hebben wij een officiële ingevulde verwijsbrief van u nodig. Download onze verwijsbrief hier.
 
Let op: Connection SGGZ is niet aangesloten bij Zorgdomein en om er zeker van te zijn dat de intake goed verloopt is het belangrijk dat u onze verwijsbrief voor de verwijzing gebruikt.
 
Heeft u vragen over onze behandelingen en werkwijze of wilt u graag eerst telefonisch contact hebben dan kunt u ons op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 telefonisch bereiken op nummer 040-3035023. Wij maken graag kennis met u en staan u graag te woord.
 
*De persoonsgegevens die u doorgeeft blijven altijd strikt vertrouwelijk*

Verwijsformulier

Naam: is verplicht.
Woonplaats: is verplicht.
Telefoonnummer: is verplicht.
Bericht: is verplicht.