Nazorg
check
 Wij zijn een erkende 
 GGZ-instelling
 met WTZi-Vergunning
 
 
 
 
 

Een passend nazorgtraject

Een goed nazorgtraject is essentieel om te komen tot een duurzaam herstel. Bij Connection SGGZ besteden wij hier dan ook veel aandacht aan. Afhankelijk van de zorgbehoefte kun je na de behandeling voor geruime tijd op onze steun rekenen met passende nazorg.

 

Re-integratie

Wanneer iemand een intensief nazorgtraject nodig heeft of wenst dan bieden wij onze cliënten deze mogelijkheid in een re-integratiefaciliteit waar wij mee samenwerken. Na een klinische behandeling kan het soms goed zijn om niet gelijk thuis te gaan wonen, daarom bieden wij de mogelijkheid om op een fijne en verantwoorde manier weer te re-integreren en je leven weer op te pakken.
 

Hulpgroepen 

Omdat wij de nazorg zo belangrijk vinden is een nazorgprogramma op onze ambulante behandellocatie in Eindhoven een vast onderdeel van onze behandeling. In de vorm van hulpgroepen en ons familieprogramma begeleiden wij jou tijdens de nazorg. 
 

Twijfel je?

Wij zijn meer dan bereid om jouw vragen te beantwoorden en dan kunnen we ook meer vertellen over onze mogelijkheden en werkwijze. Wij begrijpen dat het moeilijk is om de eerste stap te zetten en om toe te geven dat het niet meer lukt om te stoppen. Wij weten dat er juist kracht en moed voor nodig is om je verslaving bespreekbaar te maken en die eerste stap te zetten!
"De nazorg was onmisbaar voor mij. Toen ik het leven weer op moest pakken kwam er namelijk veel op me af. Het was fijn dat ik ook na de behandeling kon rekenen op de steun van Connection SGGZ"

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Geen eigen bijdrage voor behandeling
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland & Zuid-Afrika
Contactformulier
Naam: is verplicht.
Woonplaats: is verplicht.
Telefoonnummer: is verplicht.
Bericht: is verplicht.