Verslavingszorg
check
 Wij zijn een erkende 
 GGZ-instelling
 met WTZi-Vergunning
 
 

Verslavingszorg

Bij Connection SGGZ Verslavingszorg behandelen we personen die kampen met een verslaving. Soms zijn er al diverse pogingen door de cliënt zelf gedaan om van de verslaving af te komen. De verslavingsproblematiek is zo heftig aanwezig, dat zelfstandig afkicken niet lukt of zelfs medisch onverantwoord is. Wij bieden verslavingszorg die jou van A tot Z begeleidt in de strijd tegen bijvoorbeeld alcoholverslaving, medicijnverslaving of drugsverslaving. Onze deskundige staf staat voor je klaar om je te helpen en te motiveren, zodat er een dag komt waarop jij kunt zeggen: ik leid een leven zonder verslaving!
 

Compleet behandeltraject

Het succes van kwalitatief hoogstaande verslavingszorg, zit hem in de totaal aanpak. Bij Connection SGGZ bieden we niet alleen een intake met behandeling, maar ook de toegang tot een familieprogramma en een nazorgtraject. Daarnaast is de behandeling multidisciplinair, deze omvat onder andere coaching, bezoek aan de arts, gesprekken met een psycholoog, ontspanningsbegeleiding etc. Bovendien speelt de omgeving een belangrijke rol bij het herstellen van een verslaving. Niet alleen de personen waarmee je bent omringd, maar ook de fysieke omgeving. Daarom bieden wij de unieke mogelijkheid om een klinische behandeling in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika te ondergaan. Een locatie ver weg van de dagelijkse omgeving kan namelijk zeer effectief zijn. De volledige focus wordt zo gelegd op het afkicken en de verslavingszorg die bij de cliënt past. De afkickkliniek Rustenburg is gelegen op een schitterende plek, wat ontspanning zeker bevordert. Al deze aspecten samen spelen een rol bij het tot stand komen van een zeer volledig behandeltraject. Heeft behandeling in Zuid-Afrika niet je voorkeur? Dan bieden we ook de mogelijkheid voor een klinisch traject in onze kliniek Landgoed Kortenbos, midden in de Limburgse natuur gelegen.
 

Cliënt staat centraal

Ieder mens en iedere verslaving is weer anders. Vandaar dat het individuele behandelplan zo belangrijk is als leidraad voor de verslavingszorg die we een cliënt bieden. Hierdoor kunnen we de kans op duurzaam herstel vergroten. We hechten veel waarde aan de mening, wensen en ervaring van onze cliënten en we zien dit als een belangrijke factor voor het slagen van de behandeling. Wanneer behandelaar en cliënt samen keuzes maken, heeft dit een positief effect op de slagingskans. Tot slot is het goed om te weten dat wij niet met lange wachtlijsten werken waardoor we acute hulp kunnen bieden en dat de behandeling vergoed wordt vanuit de zorgverzekering. Bij Connection SGGZ staat de cliënt altijd centraal.

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg?

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Geen eigen bijdrage voor behandeling
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland & Zuid Afrika

Bel ons, wij helpen
040-3035023