Afkickkliniek Zuid-Afrika

"In deze gespecialiseerde afkickkliniek in Zuid-Afrika bieden wij onze cliënten een intensieve klinische behandeling."
 

 

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Kliniekopname Zuid-Afrika

Wanneer tijdens de intake blijkt dat een klinische behandeling het best passende traject is, dan bieden we deze mogelijkheid in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika. De verslavingskliniek is gelegen op een inspirerende locatie waar je je volledig kan focussen op je behandeling. Met uitzicht op de bergen van Zuid-Afrika is dit de perfecte plek om op een gezonde manier weer zin in het leven te krijgen.

Het team van de kliniek in Zuid-Afrika

In onze afkickkliniek in Zuid-Afrika staat een gepassioneerd multidisciplinair team voor je klaar om je persoonlijke zorg te bieden. Onze Nederlandse en Zuid-Afrikaanse specialisten hebben veel ervaring met verslaving en begrijpen als geen ander wat je nodig hebt. Het team bestaat onder andere uit artsen, een psychiater, een GZ-psycholoog, meerdere psychologen, verpleegkundigen, coaches en ervaringsdeskundigen.

Behandeling afkickkliniek Zuid-Afrika

Een kliniekopname in Zuid-Afrika duurt gemiddeld 7 weken. Je volgt een intensief behandeltraject bestaande uit groeps- en individuele therapie. We behandelen hier volgens bewezen effectieve methodes en besteden naast het aanpakken van de verslaving ook veel aandacht aan de onderliggende problematiek. Bovendien weten we bij Connection SGGZ dat bij terugkomst uit Zuid-Afrika een passend nazorgtraject noodzakelijk is. We staan daarom voor je klaar zodat we de behandeling in Nederland kunnen voortzetten om aansluitend re-integratie mogelijk te maken. 

Ontspanning in onze verslavingskliniek

De behandeling in onze verslavingskliniek in Zuid-Afrika is erg intensief en kan confronterend zijn. Daarom is er naast de therapiesessies ook ruimte voor ontspanning. Buiten de therapietijd kun je gebruikmaken van het zwembad en de sportschool of geniet je van het prachtige uitzicht op de bergen.

Kliniek Zuid-Afrika kosten

Vraag je je af wat de kosten voor behandeling in Zuid-Afrika zijn? Omdat we een erkende GGZ-instelling zijn en beschikken over een WTZa-vergunning, worden al onze behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar. We vinden dat iedereen recht heeft op specialistische en persoonlijk zorg en daarom vragen we geen eigen bijdrage voor de behandeling. Dit betekent dat voor een behandeling in de kliniek in Zuid-Afrika enkel de ticketkosten en een zelfstandige eigen bijdrage van €1500,- gericht op comfort voor eigen rekening zijn.

Sfeerimpressie van onze afkickkliniek in Zuid-Afrika

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Privé betalen ook mogelijk
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland en Zuid-Afrika

Bel ons, wij helpen
040-3035023

Ik wil naar de kliniek

Aanmelden
Contactformulier - Stel hier je vragen of vraag een intakegesprek aan
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.

Veelgestelde vragen over de Afkickkliniek in Zuid-Afrika

Al onze behandelingen worden vergoed

Omdat Connection SGGZ in het bezit is van een WTZa vergunning en omdat iedere Nederlander verzekerd is voor Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg worden al onze behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar. Omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op persoonlijke en specialistische gezondheidszorg vragen wij geen eigen bijdrage voor de behandeling.

Bijkomende kosten

De ticketkosten zijn voor eigen rekening. Daarnaast worden er comfortkosten à € 1500,- in rekening gebracht. Het enige dat wij verder vragen van onze cliënten is de bereidwilligheid om de verslaving aan te pakken met een volledige inzet.

Duur opname

Een kliniekopname in Zuid-Afrika duurt gemiddeld 7 weken. Je volgt een intensief behandeltraject bestaande uit groeps- en individuele therapie.

Onderliggende problematiek

We behandelen volgens bewezen effectieve methodes en besteden naast het aanpakken van de verslaving ook veel aandacht aan de onderliggende problematiek.

Nazorg

Bovendien weten we bij Connection SGGZ dat bij terugkomst uit Zuid-Afrika een passend nazorgtraject noodzakelijk is. We staan daarom voor je klaar zodat we de behandeling in Nederland kunnen voortzetten om aansluitend re-integratie mogelijk te maken.

Behandeling op maat

Neem contact op voor een intake om meer te weten te komen over jouw behandelplan op maat: 040-3035023.

Klinische behandeling

Wanneer tijdens je intake bij Connection SGGZ blijkt dat een klinische behandeling het best passende traject is, dan bieden we deze mogelijkheid in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika. De verslavingskliniek is gelegen op een inspirerende locatie waar je je volledig kan focussen op je behandeling. Door de andere omgeving, krijg je de kans om de processen die je verslaving in stand houden, helemaal om te gooien. Met behulp van de behandelingen onder professionele begeleiding van ons team, zet je weer de eerste stappen richting een leven zonder verslaving.

Professionele hulp

Neem de eerste stap richting het doorbreken van het destructieve patroon van je verslaving en zoek professionele hulp: 040-3035023

Multidisciplinair team

In onze afkickkliniek in Zuid-Afrika staat een gepassioneerd multidisciplinair team voor je klaar om je persoonlijke zorg te bieden. Onze specialisten hebben veel ervaring met verslaving en begrijpen als geen ander wat je nodig hebt. Het team bestaat onder andere uit artsen, psychiaters, een GZ-psycholoog, meerdere psychologen, ergotherapeuten, verpleegkundigen, coaches en ervaringsdeskundigen.

Intensieve behandeling

De behandeling in onze kliniek in Zuid-Afrika is erg intensief en kan confronterend zijn. Daarom is er naast de therapiesessies ook ruimte voor ontspanning. Buiten de therapietijd kun je gebruik maken van het zwembad en de sportschool of geniet je van het prachtige uitzicht.

Wanhoop

Misschien vraag je jezelf af hoe je ooit van je verslaving gaat afkomen. Want niet alleen de afhankelijkheid van een verslaving, maar ook problemen die daaruit zijn voortgekomen kunnen je wanhopig maken. Met een behandeling in een afkickkliniek in een andere omgeving, krijg je de kans om de processen die je verslaving in stand houden, helemaal om te gooien.

Nieuwe start

Ben je klaar voor een nieuwe start? Dan kan onze afkickkliniek in Zuid-Afrika de uitkomst zijn. Vul het inschrijfformulier in en we nemen snel contact met je op!