Afkickkliniek Zuid-Afrika
check
 Wij zijn een erkende 
 GGZ-instelling
 met WTZi-Vergunning
 
 
 
 
 
"In deze gespecialiseerde afkickkliniek in Zuid-Afrika bieden wij onze cliënten een intensieve klinische behandeling"
 

 

Kliniekopname Zuid-Afrika

Wanneer tijdens de intake blijkt dat een klinische behandeling het best passende traject is, dan bieden we deze mogelijkheid in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika. De verslavingskliniek is gelegen op een inspirerende locatie waar je je volledig kan focussen op je behandeling. Met uitzicht op de bergen van Zuid-Afrika is dit de perfecte plek om op een gezonde manier weer zin in het leven te krijgen.

Het team van de kliniek in Zuid-Afrika

In onze afkickkliniek in Zuid-Afrika staat een gepassioneerd multidisciplinair team voor je klaar om je persoonlijke zorg te bieden. Onze Nederlandse en Zuid-Afrikaanse specialisten hebben veel ervaring met verslaving en begrijpen als geen ander wat je nodig hebt. Het team bestaat onder andere uit artsen, psychiaters, een GZ-psycholoog, meerdere psychologen, ergotherapeuten, verpleegkundigen, coaches en ervaringsdeskundigen.

Behandeling afkickkliniek Zuid-Afrika

Een kliniekopname in Zuid-Afrika duurt gemiddeld 9 weken. Je volgt een intensief behandeltraject bestaande uit groeps- en individuele therapie. We behandelen hier volgens bewezen effectieve methodes en besteden naast het aanpakken van de verslaving ook veel aandacht aan de onderliggende problematiek. Bovendien weten we bij Connection SGGZ dat bij terugkomst uit Zuid-Afrika een passend nazorgtraject noodzakelijk is. We staan daarom voor je klaar zodat we de behandeling in Nederland kunnen voortzetten om aansluitend re-integratie mogelijk te maken. 

Ontspanning

De behandeling in onze kliniek in Zuid-Afrika is erg intensief en kan confronterend zijn. Daarom is er naast de therapiesessies ook ruimte voor ontspanning. Buiten de therapietijd kun je gebruik maken van het zwembad en de sportschool of geniet je van het prachtige uitzicht op de bergen.

Kliniek Zuid-Afrika kosten

Omdat we een erkende GGZ-instelling zijn en beschikken over een WTZI-vergunning, worden al onze behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar. We vinden dat iedereen recht heeft op specialistische en persoonlijk zorg en daarom vragen we geen eigen bijdrage voor de behandeling. Dit betekent dat voor een behandeling in de kliniek in Zuid-Afrika, enkel de ticket kosten voor eigen rekening zijn.

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Geen eigen bijdrage voor behandeling
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland & Zuid Afrika

Bel ons, wij helpen
040-3035023

Ik wil naar de kliniek

Aanmelden

Rustenburg - Kliniek Connection SGGZ

Bloemendal - Partnerkliniek

Contactformulier - Stel hier je vragen!

Naam: is verplicht.
Woonplaats: is verplicht.
Telefoonnummer: is verplicht.
Bericht: is verplicht.

Veelgestelde vragen over de Afkickkliniek in Zuid-Afrika

Misschien vraag je jezelf af hoe je ooit van je verslaving gaat afkomen. Want niet alleen de afhankelijkheid van een verslaving, maar ook problemen die daaruit zijn voortgekomen kunnen je wanhopig maken. Met een behandeling in een afkickkliniek in een andere omgeving, krijg je de kans om de processen die je verslaving in stand houden, helemaal om te gooien.

Ben je klaar voor een nieuwe start? Dan kan onze afkickkliniek in Zuid-Afrika de uitkomst zijn. Vul het inschrijfformulier in en we nemen snel contact met je op!

Al onze behandelingen worden vergoed.

Omdat Connection SGGZ in het bezit is van een WTZi vergunning en omdat iedere Nederlander verzekerd is voor Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg worden al onze behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar. Omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op persoonlijke en specialistische gezondheidszorg vragen wij geen eigen bijdrage voor de behandeling. Enkel de ticketkosten zijn voor eigen rekening. Het enige dat wij vragen van onze cliënten is de bereidwilligheid om de verslaving aan te pakken met een volledige inzet.

Wanneer tijdens je intake bij Connection SGGZ blijkt dat een klinische behandeling het best passende traject is, dan bieden we deze mogelijkheid in onze afkickkliniek Rustenburg in Zuid-Afrika. De verslavingskliniek is gelegen op een inspirerende locatie waar je je volledig kan focussen op je behandeling. Met uitzicht op de bergen van Zuid-Afrika is dit de perfecte plek om op een gezonde manier weer zin in het leven te krijgen. Door de andere omgeving, krijg je de kans om de processen die je verslaving in stand houden, helemaal om te gooien. Met behulp van de behandelingen onder professionele begeleiding van ons team, zet je weer de eerste stappen richting een leven zonder verslaving.

Neem de eerste stap richting het doorbreken van het destructieve patroon van je verslaving en zoek professionele hulp: 040-3035023

In onze afkickkliniek in Zuid-Afrika staat een gepassioneerd multidisciplinair team voor je klaar om je persoonlijke zorg te bieden. Onze specialisten hebben veel ervaring met verslaving en begrijpen als geen ander wat je nodig hebt. Het team bestaat onder andere uit artsen, psychiaters, een GZ-psycholoog, meerdere psychologen, ergotherapeuten, verpleegkundigen, coaches en ervaringsdeskundigen. De behandeling in onze kliniek in Zuid-Afrika is erg intensief en kan confronterend zijn. Daarom is er naast de therapiesessies ook ruimte voor ontspanning. Buiten de therapietijd kun je gebruik maken van het zwembad en de sportschool of geniet je van het prachtige uitzicht op de bergen.

Een kliniekopname in Zuid-Afrika duurt gemiddeld 9 weken. Je volgt een intensief behandeltraject bestaande uit groeps- en individuele therapie. We behandelen volgens bewezen effectieve methodes en besteden naast het aanpakken van de verslaving ook veel aandacht aan de onderliggende problematiek. Bovendien weten we bij Connection SGGZ dat bij terugkomst uit Zuid-Afrika een passend nazorgtraject noodzakelijk is. We staan daarom voor je klaar zodat we de behandeling in Nederland kunnen voortzetten om aansluitend re-integratie mogelijk te maken. Neem contact op voor een intake om meer te weten te komen over jouw behandelplan op maat: 040-3035023.