Kliniek Zuid-Afrika
"In deze gespecialiseerde kliniek bieden wij onze cliënten een intensieve klinische behandeling"
 
Bel 040-3035023

Kliniekopname Zuid-Afrika

Wanneer tijdens de intake blijkt dat een klinische behandeling het best passende traject is, dan bieden we deze mogelijkheid in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika. De verslavingskliniek is gelegen op een inspirerende locatie waar je je volledig kan focussen op je behandeling. Met uitzicht op de bergen van Zuid-Afrika is dit de perfecte plek om op een gezonde manier weer zin in het leven te krijgen.

 

Het team van de kliniek in Zuid-Afrika

In onze afkickkliniek in Zuid-Afrika staat een gepassioneerd multidisciplinair team voor je klaar om je persoonlijke zorg te bieden. Onze Nederlandse en Zuid-Afrikaanse specialisten hebben veel ervaring met verslaving en begrijpen als geen ander wat je nodig hebt. Het team bestaat onder andere uit artsen, psychiaters, een GZ-psycholoog, meerdere psychologen, ergotherapeuten, verpleegkundigen, coaches en ervaringsdeskundigen.

 

Behandeling afkickkliniek Zuid-Afrika

Een kliniekopname in Zuid-Afrika duurt gemiddeld 9 weken. Je volgt een intensief behandeltraject bestaande uit groeps- en individuele therapie. We behandelen hier volgens bewezen effectieve methodes en besteden naast het aanpakken van de verslaving ook veel aandacht aan de onderliggende problematiek. Bovendien weten we bij Connection SGGZ dat bij terugkomst uit Zuid-Afrika een passend nazorgtraject noodzakelijk is. We staan daarom voor je klaar zodat we de behandeling in Nederland kunnen voortzetten om aansluitend re-integratie mogelijk te maken. 

Ontspanning

De behandeling in onze kliniek in Zuid-Afrika is erg intensief en kan confronterend zijn. Daarom is er naast de therapiesessies ook ruimte voor ontspanning. Buiten de therapietijd kun je gebruik maken van het zwembad en de sportschool of geniet je van het prachtige uitzicht op de bergen.

Kliniek Zuid-Afrika kosten

Omdat we een erkende GGZ-instelling zijn en beschikken over een WTZI-vergunning, worden al onze behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar. We vinden dat iedereen recht heeft op specialistische en persoonlijk zorg en daarom vragen we geen eigen bijdrage voor de behandeling. Dit betekent dat voor een behandeling in de kliniek in Zuid-Afrika, enkel de ticket kosten voor eigen rekening zijn.

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Geen eigen bijdrage voor behandeling
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland & Zuid Afrika

Bel ons, wij helpen
040-3035023

Ik wil naar de kliniek

Aanmelden

Rustenburg - Kliniek Connection SGGZ

Bloemendal - Partnerkliniek

Contactformulier

Naam: is verplicht.
Woonplaats: is verplicht.
Telefoonnummer: is verplicht.
Bericht: is verplicht.