Hoofdkantoor en kliniek Eindhoven

check
 Wij zijn een erkende 
 GGZ-instelling
 met WTZa-vergunning
 
 
 
Hoofdkantoor en kliniek Eindhoven

Het hoofdkantoor, ambulante behandellocatie en intakelocatie van Connection SGGZ is gelegen in het centrum van Eindhoven. Door onze centrale ligging zijn wij zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.

Intakes

Het intakegesprek is bedoeld om nader kennis te maken met elkaar. Ook krijgen wij op deze manier inzicht in de ernst van de verslaving en kan er een juiste diagnose gesteld worden. Op basis van de diagnose en de individuele situatie geven wij een passend behandeladvies. Samen met jou kijken we welke behandeling het beste aansluit. Dit kan een ambulant traject in Nederland zijn of een klinische behandeling in Zuid Afrika of in Meerlo.

 

Systeemgesprekken en familiedagen

Een verslaving heb je niet alleen. Wij begrijpen dat familie, vrienden en andere naasten ook hulp en advies nodig hebben in dit proces. De familie wordt bij ons uitgenodigd op één van onze twee locaties in Eindhoven, zodat ook zij betrokken worden bij de behandeling.

 

Ambulante zorg

Bij Connection SGGZ hebben wij een breed behandelaanbod. Daarom bieden wij onze cliënten ook de mogelijkheid voor een ambulante behandeling. Dit ambulante traject bestaat uit meerdere individuele gesprekken op onze locatie in Eindhoven

 

Nazorg

Een goed nazorgtraject is essentieel en hier besteden wij dan ook veel aandacht aan. Ook het nazorgtraject bij Connection SGGZ is afgesteld op de individuele behoefte van de cliënt. Op onze locaties in Eindhoven en Utrecht bieden wij een vervolgbehandeling in de vorm van een dagbehandeling. Ook werken wij samen met verschillende re-integratie-faciliteiten door heel Nederland.

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Privé betalen ook mogelijk
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland en Zuid-Afrika

Bel ons, wij helpen

040-3035023
Contactformulier
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.