Behandeling
check
 Wij zijn een erkende 
 GGZ-instelling
 met WTZi-Vergunning
 
 

Intake voorafgaand aan behandeling

Iedere succesvolle behandeling begint met een intakegesprek. Naast dat we graag persoonlijk kennis met je maken, kunnen we in dit gesprek samen doornemen waar je tegenaan loopt. Welke verslavingsproblematiek speelt er? Heb je al eerdere pogingen gedaan om af te kicken? Wat zijn je triggers en valkuilen? We brengen de hulpvraag met een intake in kaart en baseren het plan van aanpak hierop. Mocht je tegen het gesprek opkijken, dan is een familielid of ander vertrouwenspersoon natuurlijk ook van harte welkom. Het gesprek vindt plaats in onze kliniek in Eindhoven. Een afspraak is snel een makkelijk telefonisch of online gemaakt. Omdat wij geen lange wachttijden hebben kun je bij ons snel terecht voor een intakegesprek. Neem contact op en je hebt de beginstap van je behandeling gezet. Daar mag je best trots op zijn!

Klinische behandeling of ambulant

Uit de intake zal blijken welke behandeling het beste bij je past: een ambulante behandeling in Eindhoven of een klinische behandeling. Een opname vindt plaats in afkickkliniek Landgoed Kortenbos in Meerlo of in kliniek Rustenburg, onze kliniek in Zuid-Afrika. Het kan zijn dat je eerst een detox moet doorgaan voordat je aan de behandeling begint. Dit is afhankelijk van het middel en de ernst van de verslaving. Deze detox vindt plaats onder toezicht van deskundige medische begeleiding. Je kunt rekenen op een team van professionele begeleiders, met onder andere artsen, psychiaters, meerdere psychologen coaches en ervaringsdeskundigen. Zij staan voor je klaar om je te begeleiden en te motiveren. Iedere dag kom je weer een stukje dichter bij je einddoel: een leven zonder verslaving.

Nazorg en familieprogramma

Uit ervaring weten wij dat nazorg en een betrokken ‘achterban’ onmisbaar zijn om zonder verslaving verder te kunnen. Bij een klinische behandeling zijn een passend nazorgtraject en een uitstekend familieprogramma dan ook vaste onderdelen van de behandeling. We verzorgen een programma met hulpgroepen op onze locatie in Eindhoven. Zij helpen je er doorheen als je door een moeilijke periode gaat. Bovendien biedt het vaste moment dat je elkaar weer ziet veel houvast. Bij de familieavond vinden lotgenoten elkaar en kunnen ze samen praten over hun ervaringen. Bij deze avonden zijn vrienden en partners overigens ook van harte welkom.

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg?

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Geen eigen bijdrage voor behandeling
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland & Zuid Afrika

Ik heb hulp nodig!

Aanmelden

Heb je hulp nodig?

Aarzel dan niet en vul onderstaand formulier in. Een van onze gespecialiseerde medewerkers neemt snel contact met je op!

Contactformulier

Naam: is verplicht.
Woonplaats: is verplicht.
Telefoonnummer: is verplicht.
Bericht: is verplicht.