Stoppen met blowen
check
 Wij zijn een erkende 
 GGZ-instelling
 met WTZi-Vergunning
Even een jointje roken om te ontspannen. Of samen met je vrienden blowen in het weekend, omdat jullie dat altijd doen voor het uitgaan. Het roken van wiet lijkt zo onschuldig. Toch zul je merken dat wanneer je wil stoppen met blowen, dit alles behalve eenvoudig is. Zeker niet wanneer blowen een ‘normale’ dagelijkse bezigheid voor je is, bijna net zo normaal als ontbijten of tv-kijken. Pas als je probeert om er helemaal mee te stoppen, ontdek je hoe afhankelijk je er eigenlijk van bent geworden. 
 

Ontwenningsverschijnselen

Een leven zonder blowen is weldegelijk mogelijk én bovendien: het voelt geweldig! Misschien breng je nu wel hele dagen door in een donkere woonkamer of in bed, met Netflixen en jointjes roken. Je voelt je steeds slechter en somberder. Wist je dat wietgebruik als een katalysator werkt voor depressieve gevoelens? Stoppen met blowen gaat vaak samen met ontwenningsverschijnselen zoals misselijkheid, hoofdpijn, stemmingswisselingen en gebrek aan eetlust. Meld je aan bij Connection SGGZ en wij helpen je om hier doorheen te komen. Tijdens de behandeling kijken we naar je individuele behoeften en eventuele achterliggende problematiek. Waarom blow je eigenlijk? In hoeverre bepaalt het jouw leven? Aan de hand van onze gesprekken stellen we een persoonlijk behandelplan op. Samen gaan we aan de slag en geven we je handvatten om te stoppen met blowen. 
 

Weer genieten van het leven

Hak jij de knoop door en ga je stoppen met blowen? Zodat je weer vol in het leven staat en kunt genieten? Zet dan nu de eerste stap en maak een afspraak bij Connection SGGZ. Probeer niet te vervallen in de routine van afhaken en afzeggen van afspraken. Je mag altijd telefonisch contact opnemen, zodat we kunnen toelichten hoe wij de behandeling aanpakken. We vertellen je meer over de ambulante mogelijkheden, waarbij we je met een programma op maat helpen bij het oppakken van een leven zonder verslaving. Bel rechtstreeks met een van onze deskundige stafleden via 040-3035023.

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg?

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Geen eigen bijdrage voor behandeling
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland & Zuid-Afrika

Ik wil hulp

Aanmelden

Contactformulier

Naam: is verplicht.
Woonplaats: is verplicht.
Telefoonnummer: is verplicht.
Bericht: is verplicht.