Online gokken altijd en overal

check
 Wij zijn een erkende 
 GGZ-instelling
 met WTZa-Vergunning
Online gokken altijd en overal

Gokken is zo oud als de mensheid. Een gokje wagen en je geluk beproeven horen bij het leven. Het verlangen naar geluk, nieuwsgierigheid en willen spelen, zijn allemaal drijfveren die ons niet vreemd zijn. Wat wel nieuw is, is de recent gelegaliseerde online gokwereld waarin je dit nu op ieder moment van de dag kunt ervaren. Met de mogelijkheden om online te gokken word je iedere dag geconfronteerd. Want of je het nu wilt of niet, er is geen ontkomen aan. De tijd waar we in leven kan meehelpen aan jouw groeiende verlangen om juist hier je tijd en geld in te steken. Nu de overheid het legaal heeft gemaakt, lijkt de drempel compleet verdwenen. In de echte wereld zien we dat meer reclames en aanbieders een toename aan gokverslaafden betekenen.
 

24/7 overal online gokken

Alle marketingtools en oude voetbalhelden zijn uit de kast getrokken om het nieuwe online gokcircus op te tuigen. Je kunt de tv niet aanzetten of scrollen op internet zonder geconfronteerd te worden met de mogelijkheid om online veel geld te verdienen. Zo zie je een zakenvrouw die tijdens een vergadering stiekem online poker speelt en in de daarop volgende commercial krijg je tips om op voetbalwedstrijden te wedden. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest en het ging nog nooit zo snel. Deze maakbare online gokwereld is niet te stoppen en kan gevaarlijk zijn voor jou wanneer je verslavingsgevoelig bent. De desastreuze gevolgen van overmatig gokken zien we helaas dagelijks terug in onze afkickkliniek. Een gokprobleem kan alles kapot maken wat je lief is. Twijfel je over jouw gokgedrag? Deel dit dan met een van onze professionals en vraag hulp als je de controle bent kwijtgeraakt.

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg?

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Privé betalen ook mogelijk
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland en Zuid-Afrika

Ik wil advies

"Wij zijn er ook voor vragen en advies. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op."

Wanneer het je niet meer lukt om te stoppen

Dat gevoel van compleet opgaan in het spel, alles om je heen vergeten. De wereld bestaat alleen nog maar uit jou en het spel. Het willen ontsnappen aan de realiteit is voor jou je nieuwe werkelijkheid geworden. Wanneer willen is veranderd in moeten gokken en het zorgt voor problemen in je leven, dan is het tijd om hulp te zoeken. Want het kan moeilijk zijn om deze vicieuze cirkel alleen te doorbreken. Wacht daarom niet en vraag hulp aan ons team van professionals en ervaringsdeskundigen. Zij kunnen je begeleiden naar een leven waarin je echt wint.

Heb je vragen over je online gokgedrag? Stel ze aan ons team

Spelen met je leven, daar kan het soms op lijken als je een gokprobleem hebt. Je kan het gevoel ervaren dat jij de controle bent kwijtgeraakt, dan spreken we van een verslaving. Het vraagt van jou het onmogelijke, namelijk toegeven dat je een probleem hebt en dat je het niet alleen kan oplossen. Deze eerste stap van erkennen is de moeilijkste. Vanaf daar doen we het samen. Onze behandeling is helemaal afgestemd op jou. We luisteren naar jouw verhaal en laten je pas weer los als jij weer aan het stuur van je leven zit. Heb je vragen over je online gokgedrag? Stel ze dan vandaag aan het team van Connection SGGZ.

Wil jij hulp?

Neem direct contact op
Heb je hulp nodig? Vul dan het contactformulier in:
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.

Veelgestelde vragen over Online Gokken

De reden
Sinds oktober 2021 is online gokken legaal gemaakt door de overheid na meer dan tien jaar politiek getouwtrek. Want bijna alle Europese landen hadden al een vergunningstelsel in combinatie met strenge wettelijke regels. Hiermee kunnen legale online gokaanbieders probleemgokkers makkelijker opsporen om ze vervolgens te kunnen helpen.

 

Belasting
Daarnaast kan de overheid nu belasting heffen op online gokken. Dit levert de fiscus jaarlijks naar schatting 100 miljoen euro op.

 

Meer aanbieders, meer kans op verslaving
Helaas zien we in de praktijk dat meer reclame, meer mensen triggert om online een gokje te wagen. De groep waarbij dit nu tot een verslaving leidt, neemt hard toe. Ben jij verslaafd aan online gokken? Of ken je een dierbare die geen controle meer heeft over zijn/haar gokgedrag? Wacht dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.

24/7 overal kunnen gokken
Het spelen van een kansspel om geld te winnen op internet. Dit is vanaf oktober 2021 legaal en kan overal en op elk moment van de dag online.

 

Steeds groter wordend aanbod
Het aanbod van online kansspelen groeit enorm hard. Je kunt denken aan online pokeren, wedden op sportuitslagen, black jack, enz. De lijst is oneindig. Heb jij het gevoel dat jij de controle over je gokgedrag bent kwijtgeraakt? Deel dan je zorgen met het team van professionals van Connection SGGZ.

Een leven zonder gokken bestaat wel
Wanneer jij je geen leven meer zonder online gokken kan voorstellen en het je leven totaal beheerst, dan spreken we van een verslaving. Dit is een patroon waardoor jij de controle over je leven bent kwijtgeraakt.

 

Vraag hulp
De desastreuze gevolgen van deze vicieuze cirkel zien wij dagelijks in onze afkickkliniek. Het liegen, bedriegen en kapot maken van alles wat je lief is, hoort bij deze ziekte. Want zo behandelen we deze verslaving. Wij snappen de schaamte en luisteren naar jouw verhaal, wanneer jij de eerste stap zet naar het accepteren van hulp. Neem vandaag nog contact met ons op! 

De eerste stap
Het erkennen dat je een gokprobleem hebt, is de moeilijkste stap. Je weet vaak dat het niet goed is en dat het compleet uit de hand is gelopen. Maar je kunt gewoon niet meer stoppen. Je weet zeker dat je deze keer wel gaat winnen. De kick wint het van je logische verstand.

 

Onze behandeling
Wij hebben respect voor de eerste stap die je zet als je toegeeft dat je een probleem hebt en hulp nodig hebt. In ons intakegesprek bespreken we samen hoe wij jou gaan helpen. De behandeling in onze kliniek in Eindhoven of Zuid-Afrika die hierop volgt is helemaal afgestemd op jou. Hierdoor is herstellen van een gokverslaving wel degelijk mogelijk.

 

Onderliggende problematiek
Vaak liggen er aan je overmatige gokgedrag problemen ten grondslag. Dat kan een stressvolle baan zijn, geldproblemen of de behoefte om te ontsnappen aan de realiteit. Het ontstaat vaak geleidelijk en daarom is het zo moeilijk om te erkennen dat het een probleem is geworden. Het is er in geslopen en beheerst je leven compleet. Wacht daarom niet en neem vandaag nog contact op met ons team van Connection SGGZ.