check
 Wij zijn een erkende 
 GGZ-instelling
 met WTZa-vergunning
 
Persoonlijke Zorg

De cliënt staat centraal

Wij begrijpen dat ieder mens anders is en wij onderscheiden ons dan ook door middel van een persoonlijke aanpak. Per individu wordt er een behandelplan op maat gemaakt zodat we per persoon de kans op duurzaam herstel vergroten.

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid is een essentieel onderdeel van persoonlijke en effectieve zorg. Het is het vermogen om te voldoen aan de fysieke en emotionele behoeftes vanuit de beleving van de cliënt. Door oprechte aandacht, van mens tot mens, voelen onze cliënten zich gewaardeerd en kunnen wij als zorginstelling beter voldoen aan de individuele zorgbehoefte.

 

Een inspirerende leefomgeving

De omgeving speelt een belangrijke rol bij het herstellen van een verslaving. Alle locaties waar wij een behandeling aan bieden zijn daarom dusdanig ingericht en gelegen dat deze bijdragen aan de ontwikkeling en het welzijn van onze cliënten. Er is altijd sprake van een prettige en huiselijke omgeving die inspireert en mensvriendelijk is.

 

Een breed behandelaanbod

Omdat de zorgvraag per persoon verschilt hebben wij een breed behandelaanbod met verschillende behandelintensiteiten. Op deze manier kunnen wij onze cliënten de best passende zorg bieden.

 

Zelfredzaamheid

Onze cliënten en behandelaren werken nauw samen aan het herstel en aan de toekomst. Daarbij staat de persoonlijke ontwikkeling en de zelfredzaamheid van onze cliënten centraal. Het is namelijk de bedoeling dat er uiteindelijk sprake is van een duurzaam herstel waarbij professionele hulp niet meer noodzakelijk is.

 

Toegankelijke zorg

Vindbaarheid en toegankelijkheid zijn essentiële onderdelen van goede persoonlijke zorg. Omdat iemand met een verslaving vaak een acute zorgvraag heeft hebben wij geen lange wachtlijsten. Op deze manier kan iemand altijd snel terecht voor een intakegesprek.

 

Samen keuzes maken

Wij hechten veel waarde aan de mening, wensen en ervaring van de cliënt en wij zien dit ook als een belangrijke factor voor het slagen van de behandeling en het monitoren van onze kwaliteit. Wanneer de keuzes samen gemaakt worden en de regie uiteindelijk weer in handen komt van de cliënt heeft dit een positief effect op de slagingskans.

 

Optimistisch en Motiverend

De motivatie van de cliënt is een belangrijke factor voor het slagen van de behandeling. Omdat wij daarnaast als zorginstelling zelf ook positief ingesteld zijn zal er op een optimistische en motiverende wijze gehandeld worden om zo de motivatie te stimuleren en de hoop te vergroten.

Ik wil hulp

Aanmelden

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg

  • Vergoed door zorgverzekeraar
  • Geen eigen bijdrage voor behandeling
  • Geen lange wachttijden 
  • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
  • Bewezen effectieve behandelingen
  • Inclusief een nazorgtraject op maat
  • Een uitstekend familieprogramma
  • In Nederland en Zuid-Afrika
Contactformulier
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.