Wedden en gokken op voetbal

check
 Wij zijn een erkende 
 GGZ-instelling
 met WTZa-vergunning
Wedden en gokken op voetbal

Is wedden op voetbalwedstrijden jouw favoriete sport?

Voetbal is een van de populairste sporten ter wereld en wedden op voetbalwedstrijden is een grote en groeiende industrie geworden. Het kan een spannende manier zijn om van de sport te genieten en wat extra geld te verdienen, maar het kan ook leiden tot verslaving en financiële problemen. Heb jij vragen over jouw gokgedrag als het om voetbal wedden gaat? Stel ze aan ons team. Zij luisteren naar jouw verhaal en geven je het advies dat je nu nodig hebt.

 

Online wedden op voetbal: altijd en overal

Voetbal wedden houdt in dat je geld inzet op de uitkomst van een voetbalwedstrijd. Dit kan op verschillende manieren, zoals het voorspellen van de winnaar, de uitslag, het aantal doelpunten en nog veel meer variabele factoren. Je kunt dit doen bij verschillende bookmakers, in fysieke locaties zoals een wedkantoor of online. Online gokken is sinds de legalisatie hiervan enorm populair. Je kunt nu overal en altijd online voetbal gokken. Met alle gevolgen van dien, zoals een gokverslaving

 

Is voetbalgokken een probleem voor jou? 

De oorzaak waarom je gokverslaafd wordt, is persoonlijk en afhankelijk van verschillende factoren. Onderliggende problematiek kan hier ook invloed op hebben. Er zijn een aantal tekenen waaraan je een mogelijke gokverslaving kunt herkennen, zoals:

 • geldproblemen en schulden als gevolg van het plaatsen van voetbalweddenschappen 
 • stoppen met voetbal gokken lukt niet meer
 • verwaarlozen van andere verantwoordelijkheden, zoals werk of familie, om meer tijd te besteden aan voetbal wedden
 • verbergen, liegen en ontkennen van de hoeveelheid of frequentie van gokgedrag
 • onrustig of prikkelbaar worden als er niet gewed kan worden

Waarom Connection SGGZ Verslavingszorg

 • Vergoed door zorgverzekeraar
 • Privé betalen ook mogelijk
 • Geen lange wachttijden 
 • Specialistisch, persoonlijk en ervaringsdeskundig
 • Bewezen effectieve behandelingen
 • Inclusief een nazorgtraject op maat
 • Een uitstekend familieprogramma
 • In Nederland en Zuid-Afrika

Heb je hulp nodig?

Aanmelden

Hulp wanneer je wilt stoppen met gokken op voetbal

Het gevoel van opwinding en adrenaline dat het winnen van een voetbalweddenschap je kan geven, kan leiden tot een verlangen naar steeds meer. Je weet het zeker, deze keer heb je geluk en ga je zeker winnen. Willen gokken kan zo langzaam veranderen in moeten gokken, waardoor je in een neerwaartse spiraal van verslaving terecht kan komen. Vaak ervaar je dan een gevoel van schaamte, wat kan zorgen voor eenzaamheid. Uit ervaring weten wij dat het delen van je situatie, kan zorgen dat je de vicieuze cirkel van een verslaving kan doorbreken.

 

Zet vandaag de eerste stap naar een leven zonder verslaving

Herken jij jezelf of een dierbare in bovenstaande punten en wil je stoppen met gokken? Wacht dan niet en bel vandaag nog met ons team van professionals en ervaringsdeskundigen. In een intake bespreken we jouw situatie. Op basis hiervan kunnen we jou de behandeling geven om duurzaam te herstellen van een verslaving. Bel ons ook als je vragen hebt over voetbal wedden en de gevolgen die hierbij kunnen horen. Connection SGGZ is er voor jou.

Ik wil advies

"Wij zijn er ook voor vragen en advies. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op."

Contact opnemen
Heb je hulp nodig? Vul dan het contactformulier in:
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.

Veelgestelde vragen over Wedden en Gokken op Voetbal

De kick
Het gevoel van opwinding en adrenaline kan verslavend werken. Daarnaast kun je last hebben van onderliggende problematiek en door te wedden op voetbal kan je dit verzachten. Je hebt bijvoorbeeld schulden en denkt door te voetbal gokken dat je deze kunt oplossen. Of je geniet enorm van de kick die het gokken je geeft, omdat je echte leven misschien niet meer zo spannend is. 

Behandeling op maat
Iedereen is anders en de reden waarom je verslaafd raakt aan gokken ook. In onze behandeling sta jij en jouw persoonlijke situatie centraal. We stemmen jouw behandelplan helemaal af op jouw zorgbehoeften. We laten je pas weer los als je de controle terug hebt over jouw leven. Bel 040 303 5023 als jij je zorgen maakt over jezelf of een dierbare.

Persoonlijk
Of je verslaafd raakt aan voetbal wedden is persoonlijk en afhankelijk van biologische, psychologische en sociale factoren. Hoe je een gokverslaving kunt voorkomen is voor iedereen anders. Wanneer je merkt dat je de controle over je gokgedrag aan het verliezen bent, is het tijd om je verhaal te delen. Dit kan met iemand in je omgeving of met ons team. Zij luisteren naar je verhaal en kunnen je advies geven om de situatie niet uit de hand te lopen. Bel: 040 303 5023.

Problemen
Wanneer een keertje gokken voor de lol langzaam verandert in obsessief gokken, en je hier dagelijks problemen door ervaart, dan kan het zijn dat je te maken hebt met een gokverslaving. Bij problemen kun je denken aan schulden, maar ook aan geestelijke problemen. 

Kenmerken
Tekenen van verslaving aan voetbal wedden kunnen zijn

 • geldproblemen
 • stoppen met gokken lukt niet meer
 • verwaarlozen van werk en sociale contacten
 • liegen en ontkennen van gokgedrag
 • onrustig gevoel wanneer je niet gokt

Gokverslaving
Ben jij een echte gokker? Alleen jij weet op deze vraag het eerlijke antwoord. Wacht niet wanneer je in de neerwaartse spiraal van een verslaving bent beland. Connection SGGZ is er voor jou. Bel: 040 303 5023.

Twijfel 
Als je denkt dat je verslaafd bent aan voetbal wedden, dan is het belangrijk om hulp te zoeken. Duurzaam herstellen van een verslaving vraagt vaak professionele hulp. Connection SGGZ kan je hulp bij gokken bieden als jij dit nodig hebt.  

Eerste stap
Deel je zorgen wanneer je twijfelt over jouw gokgedrag. Dit vraagt moed en is de eerste stap naar een leven zonder verslaving. Wacht niet en bel vandaag nog met: 040 303 5023. Deel je verhaal en we luisteren naar jou zonder te oordelen.