Algemeen

Als zorginstelling zijn wij gewoon open ondanks de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus. Dit betekent dat wij telefonisch bereikbaar zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 en dat al onze intakes, individuele ambulante zorg en klinische zorg in in Nederland gewoon doorgaan.

Uiteraard volgen wij alle richtlijnen van het RIVM en GGZ Nederland en hebben wij voorzorgsmaatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Onze specialisten en klinieken zijn goed voorbereid. 

Het RIVM en het kabinet hebben expliciet benoemd dat de continuïteit van zorg voor mensen met een (acute) zorgvraag belangrijk is. Daarom zijn wij open en staan wij klaar voor iedereen die hulp nodig heeft bij zijn of haar verslaving.

Met onze ketenpartners en detoxfaciliteiten zijn duidelijke afspraken gemaakt omtrent de veiligheid en gezondheid van onze gezamenlijke cliënten.

Wij weten echter ook dat het hebben van een verslaving ook levensbedreigend kan zijn en dat hulp, ook in deze periode, hoognodig dan wel noodzakelijk is. Neem contact met ons op als je hulp nodig hebt bij je verslaving dan bespreken we samen de mogelijkheden in de huidige situatie. Wij hebben korte wachttijden en je kan bij ons snel en veilig terecht!

Intakes

Alle aanmeldingen worden aan de telefoon zorgvuldig gecontroleerd op ziektverschijnselen van het Coronavirus. Wanneer er geen klachten zijn dan vindt de intake plaats op onze locatie. Tijdens de intake wordt wederom zorgvuldig gecontroleerd op ziekteverschijnselen van het coronavirus en wordt ook de temperatuur gemeten.

Op onze locatie hanteren we o.a. de volgende hygienevoorschriften: geen handen schudden, geregeld handen wassen, afstand houden en niezen en hoesten in de elleboog.

Bij milde klachten bieden wij de mogelijkheid om de intake via beeldbellen te doen. 

"Laatst bijgewerkt 10 augustus 2020"